Wie staat er achter Lunet Care? Kort gezegd: iemand die weet wat de zorg voor ouderen inhoudt.

Mijn naam is Lunet Bruin. Ik geloof dat zorg in mij zit en soms denk ik dat je er voor geboren moet zijn, want niet iedereen kan voor een ander zorgen. Toen ik 12 was, kreeg mijn oma in Suriname op 78-jarige leeftijd een beroerte, waarna ik haar dag en nacht heb verzorgd. Ook mijn moeder zat vroeger in de verzorging (als verpleegster) en ik heb haar daar van kinds af aan altijd al om bewonderd. Zo nu en dan mocht ik mee naar het ziekenhuis waar ze werkte en dan mocht ik helpen de mensen te verzorgen, wat mij toen al erg aansprak.

Omdat ik het een mooi en dankbaar beroep vond, heb ik toen zelf ook voor dit vak gekozen. Toen ik in 1974 met mijn ouders naar Nederland kwam, ben ik de opleiding tot verzorger gaan volgen. Dementenzorg, ouderenzorg en terminale zorg zijn de categorieen waarin ik mij heb gespecialiseerd.

Na mijn loopbaan in de zorg en meer dan 30 jaar ervaring, zowel in verzorgingshuizen als in de particulierenzorg, heb ik besloten voor mezelf een co÷rdinatie- & zorgbureau te beginnen.

Lunet is mijn eigen naam, welke overigens maan betekent, en Care vond ik een goede toepassing met betrekking tot mijn werkwijze.

"Care is love, love is care" is voor mij een alleszeggende quote, want wat heb je aan zorg zonder liefde?

Kijk gerust rond op deze website. Het is altijd mogelijk om vrijblijvend contact met me op te nemen om te kijken wat ik voor u kan betekenen.